Over het congres

ATEX & Process Safety congres

Excelleren in Veiligheid

Steeds meer bedrijven zien het nut en de meerwaarde van een goede en solide veiligheidsmanagementorganisatie. Hierbij gaat het zéker niet alleen om installatie-integriteit, procesoptimalisatie, meet- & regeltechniek, scholing van personeel,  et cetera.

Het is in vrijwel alle gevallen een combinatie van bovenstaande. Bij een steeds groter wordende groep bedrijven is ‘Compliance’ alleen nog maar een logisch gevolg van een effectief veiligheidsmanagementsysteem.

Voor alle bedrijven geldt dat zij in een andere fase zitten voor wat betreft de borging van het veiligheidsmanagement.

Tijdens deze – inmiddels 9e – editie van het congres, zullen alle bezoekers meer te weten komen over hoe zij kunnen Excelleren in Veiligheid binnen hun eigen organisatie. Met een keur aan verschillende maar zeer interessante workshops is er voor iedere bezoeker meer dan voldoende kennis ‘te halen’.

Deze editie introduceren we tevens een duidelijk onderscheid tussen workshops, afgestemd op het reeds aanwezig kennisniveau. Dit resulteert in workshops die bedoeld zijn voor specialisten die hun expertise nóg verder willen ontwikkelen, en daarnaast workshops die zich richten op de deelnemers die zich een bepaald onderwerp meer eigen willen maken.

Kortom: geen enkele belemmering om uzelf vast aan te melden en op de hoogte te blijven van programmaontwikkelingen.

Samen met onze partners, standhouders én bezoekers maken we er weer een groot succes van!