Nieuws

Congresnieuws 14 mei 2019

SKO punt toegekend aan deelnemers

Door de certificatiecommissie van Hobéon is voor deelname aan het ATEX & Process Safety congres een waardering van 1 punt toegekend in het onderhoudssysteem AH/VK.

+ Lees meer
Congresnieuws 10 april 2019

Unieke afsluitende keynote: Teun Voeten

Het innovatieve en praktijkgerichte ATEX & Process Safety Congres zal afgesloten worden door internationaal oorlogsfotograaf, cultureel antropoloog en auteur Teun Voeten. Teun heeft verslag gedaan van zo’n beetje alle conflicten in de wereld en weet praktijkervaring uit de loopgraven te combineren met een intellectuele en academische achtergrond en een visie op de huidige sociaal-politieke ontwikkelingen.

+ Lees meer
Congresnieuws 19 maart 2019

Maak tot en met 6 april gebruik van de Early Bird korting

Maak nu gebruik van de Early Bird korting van €50,- en neem voor slechts €245,- deel aan het volledig verzorgde ATEX & Process Safety congres. De 11e editie van dit innovatieve en praktijkgerichte congres vindt plaats op 6 juni in DeFabrique in Utrecht. Er is een gelimiteerd aantal Early Bird kaarten beschikbaar en deze korting is geldig tot en met 6 april, wacht dus niet te lang en bemachtig vandaag nog uw toegangsbewijs.

+ Lees meer
Congresnieuws 20 februari 2019

Heliview organiseert het ATEX Process & Safety Congres

Op donderdag 6 juni vindt de 11e editie van het ATEX & Process Safety Congres plaats. De vorige tien edities van het congres zijn georganiseerd door de NCOI. Maar dit jaar zal de organisatie van het congres in handen van Heliview Conferences & Training komen te liggen. Heliview is onder andere organisator van het Jaarcongres Industriële Veiligheid en organiseert een 30-tal congressen per jaar.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen