Unieke afsluitende keynote: brandhaarden en andere licht ontvlambare situaties

Het innovatieve en praktijkgerichte ATEX & Process Safety Congres zal afgesloten worden door internationaal oorlogsfotograaf, cultureel antropoloog en auteur Teun Voeten. Teun heeft verslag gedaan van zo’n beetje alle conflicten in de wereld en weet praktijkervaring uit de loopgraven te combineren met een intellectuele en academische achtergrond en een visie op de huidige sociaal-politieke ontwikkelingen.

Brandhaarden en andere licht ontvlambare situaties

In een boeiende presentatie, met tekst en beeld, sluit Teun Voeten de 11e editie van het ATEX & Process Safety congres af. Hij neemt de deelnemers mee naar de frontlinies van de brandhaarden van onze wereld en geeft hij een unieke kijk achter de actualiteit. Tijdens zijn werk als oorlogsfotograaf werd hij in Bosnië door een sluipschutter in zijn been geschoten, Colombiaanse guerrilla’s zette hem een revolver op zijn hoofd en in Sierra Leone overleefde hij een schijnexecutie van gedrogeerde kindsoldaten.

Teun heeft verslag gedaan van zo’n beetje alle conflict in de wereld. Hij weet praktijkervaring uit de loopgraven te combineren met een intellectuele en academische achtergrond en een visie op de huidige sociaal-politieke ontwikkelingen – en hoe vreemd het ook mag klinken – een flinke dosis relativeringsvermogen en humor.