Over het congres

Jubileum editie ATEX-congres

Na het succes van de afgelopen 9 edities van Het ATEX & Process Safety Congres, vindt op dinsdag 26 juni 2018 de 10de editie van Het ATEX & Process Safety Congres plaats;

Het evenement voor medewerkers van bedrijven die te maken hebben met explosieveiligheid. Het congres staat dit jaar in het teken van het 10-jarig jubileum. We kijken terug op de best practices en wat we bereikt hebben in de afgelopen 10 jaar. Ook kijken we naar de toekomst en wat voor nieuwe (norm)ontwikkelingen we kunnen verwachten. Het evenement vindt plaats op dinsdag 26 juni 2018, Deze jubileumeditie vindt plaats in het Theater Figi te Zeist.

In 2018 besteden we aandacht aan de 9 voorgaande edities van het ATEX congres. Ook kijken we vooruit naar wat de toekomst ATEX te bieden heeft. In 2018 hebben we een plenair programma opgezet, Als bezoeker krijgt u hier relevante informatie op het gebied van ATEX en het veel bredere Process Safety.

Het ATEX & Process Safety Congres 2018 wordt speciaal georganiseerd voor bedrijven die te maken hebben met explosiegevaar en andere vormen van proces(on)veiligheid en daarmee het belang van de ATEX-richtlijnen en andere vigerende regelgeving onderkennen. Daarnaast controleren de Inspectie SZW en andere inspectiediensten alle bedrijven met een verhoogde kans op ongevallen of zij hier voldoende gehoor aan geven.

Voor de jubileumeditie van dit jaar is ervoor gekozen om in te zetten op plenaire sessies. Dit omdat we jullie allemaal mee willen nemen in wat er allemaal bereikt is de afgelopen 10-jaar maar zeker ook in wat de toekomst te bieden heeft.

Waardering Hobéon SKO-VK
Deelnemers van het ATEX & Process Safety Congres ontvangen vanuit Hobéon 1 SKO punt na deelname. Het bewijs van deelname dient overhandigt te worden aan Hobéon om het punt te ontvangen. Na afloop van het congres kan het bewijs van deelname worden opgevraagd bij NCOI Techniek en Veiligheid via info@veiligheid.ncoi.nl.

Inschrijven kan hier!

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.atexcongres.nl

Graag tot 26 juni in Zeist